ME AT SCH00L


 hye guys , we meet again . 
firstly .. dah lame tak update (xd0p idea la) , oleh kerana diatas permintaan my bestie izzma so asya update la hari nim . hekhek .  
well , let's us cakap-cakap pasal sch00l lah..


m0wnim-m0wnim bangun awal , s0lat , pakai baju baru , (cewaahh ahahaA..,) breakfast , shake hand with parents , pergi sch00l (muka ceria,tak sabar-sabar nak sekolah)  .  ad0yaii..details m0lex cakap.. 
0n the first day  at the sch00l , meet kawan-kawan lama hehe.. miz your guys . especially izm0n , mir0n , mc-10 , pia , mas2rah , ean , tykah and etc etc .. and i als0 dapat kawan baru . nama dia najwa dari PC . 
tahun ni di kelas 4 Alpha, asya jadi treasurer lagi ..0w g0d..malas la rasa nak pengang duit banyak-banyak . but i'll d0 the best lah c0z kawan-kawan sume pilih asya tak ta0 nape . hehe . 
asya dah start study serba sedikit ab0ut less0n terbaru tahun ni . nampak agak senang pada mulanya but susah sebenarnya . whatever pun , asya perlu lebih struggle agar dapat jadi pelajar cemerlang.. hikhikk..


0n the next day,pagi-pagi lagi dah kena panggil k0w pk hem and gather kat assembly c0z  kesalahan disiplin . ad0ii la . malang betul . huh ! 


0k la,bye..
nti kite sambung next day la..
*status : busy wat h0mew0rk...AHAHAKK
(^_^)

3 comments:

Hanis Halim said...

ohoi , cik fasyon cik fasyon. hekhek :c:

FaSyA said...

hehe . ntah pape wei..hukhuk . :k:

Outbound Training Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Pikiran yang positiv dan tindakan yang positiv akan membawamu pada hasil yang positiv.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment